Fossheim Hotell

Fossheim Hotell

Fossheim Hotell ligger i Lom. Hotellet ble åpnet i 1897 og har blitt restaurert og modernisert flere ganger. Hotellvert og vinkjenner Svein Garmo er tredje generasjons eier på Fossheim Turisthotell. Vertskapet ønsker at du skal føle deg hjemme på Fossheim. De er opptatt av å holde tradisjoner ved like, og er stolte av kulturarven, både når det gjelder byggeskikk, annet håndverk og ikke minst maten.

Fossheim er kjent for sitt gode Arne Brimi-kjøkken hvor Kristoffer Hovland i dag er kjøkkensjef. Her benyttes lokale råvarer knyttet til de ulike sesongene.

Eksempel på hva en pakke kan inneholde:

Dag 1:
Ankomst til innsjekking på dobbeltrom (enkeltromstillegg kr 290,- pr døgn).
3-retters Fossheim-meny av sesongens beste råvarer.
Dag 2:
Starter med en god og lang frokost.
Matkurs hele dagen med kaffepause og lunsj. Man kan også velge halvdags kurs med møte etter lunsj.
5- retters meny, eventuelt 7-retters om ønskelig.
Dag 3:
Etter frokost og utsjekk, går turen til Sjoa og dagstur rafting gjennom Heidal, før dere vender nesen hjemover.

Pris fra kr 3990,-

Send forespørsel


AVSTAND: 74 KM
TID: CA 60 MINUTTER