Mat & Drikke

Mat & Drikke

Vi bestreber oss på å servere god, hjemmelaget norsk mat til en overkommelig pris, der du kan spise deg god og mett i trivelige omgivelser. Måltidene serveres i peisestua fra 1747, i Grillhuset, i Storlavvoen eller i Villmarkscampen. Noe av det vi tilbyr er god frokostbuffèt, lunsj, dagens middag, selskapsmenyer for grupper, spekemat, 3-retters grillmeny samt helgrillet lam. For de som er på dagstur rafting blir det servert gryterett med brød og salat, og er du på todagers tur får du elggryte/viltgryte dag to. Skulle du være vegetarianer, ha allergi, cøliaki eller andre problemer med kosten, skal vi nok fikse det også, men det betinger at du sier fra i god tid. Vi har alle skjenkerettigheter og serverer øl, vin og brennevin både i Peisestua, på uteserveringen og i Grillhuset.