Rafting i Sjoa

Heidal Rafting i Sjoa tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for små og store grupper. Ta kontakt om du planlegger sommerferie, firmatur, skoleavslutning eller tur med vennegjengen.

Hos oss får dere morsomme og spennende opplevelser i trygge rammer. Som eneste selskap i Sjoa tilbyr vi rom med eget toalett og bad.

Rafting

Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og garantert noe som passer deg og din gruppe. Bli med på morroa i verdenskjente Sjoa!

Aktiviteter

Skulle du ønske noe mer enn rafting, så tilbyr vi andre aktiviteter i tillegg. Elvebrett, juving, via ferrata, brupendling og tauaktiviteter.

VIA FERRATA

Spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus.

PAKKETURER

Ferie med barna, skoletur, firmatur eller teambuilding? Vi tilbyr våre gjester full pakke med overnatting, aktiviteter, og selvsagt god hjemmelaget mat.

SOMMER 2023

Velkommen til sesongåpning 5. mai. Vi holder åpent fram til oktober. På forespørsel tar vi imot større grupper i april og oktober.

Overnatting

Sjoa Gjestehus er basen til Heidal Rafting. Med dette kan vi tilby meget bra overnatting og mat. Vi ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen. Sjoa Gjestehus er opprinnelig en gård fra 1200-tallet, og vi tilbyr overnatting og fasiliteter av god standard, enten du velger familiehytter eller dobbeltrom. For de som ønsker enklere overnattingstilbud har vi både lavvo og lafta gapahuker med kort avstand til sanitæranlegget.

Alle våre rom og hytter har egne bad, og er eneste raftingselskap langs Sjoa elva som tilbyr dette. 

rom

Vi har et bredt utvalg av raftingturer, og garantert noe som passer deg og din gruppe. Bli med på morroa i verdenskjente Sjoa!

hytte

Hytter med bad, sovealkove, stue og minikjøkken.

skinnbue

Ombygd gammelt stabbur i tre etasjer med plass til 6 personer.

lavvo

Lavvo og gapahuker med plass til mange.

Mat og drikke

Vi bestreber oss på å servere god hjemmelaget norsk mat til en overkommelig pris, der du kan spise deg mett i trivelige omgivelser. Måltidene serveres i peisestua fra 1747, i grillhuset eller i storlavvoen.

Vi tilbyr god frokostbuffèt, lunsj, dagens middag, selskapsmenyer for grupper, spekemat, 3-retters grillmeny samt helgrillet lam. For de som er på dagstur rafting blir det servert gryterett med brød og salat på turen.

Skulle du være vegetarianer, ha allergier, cøliaki eller andre utfordringer med kosten ordner vi alternativer, men det betinger at du sier fra i god tid.

Vi har alle skjenkerettigheter og serverer øl, vin og brennevin både i peisestua, på uteserveringen og i grillhuset.