Overnatting i Sjoa

I Heidal Rafting så gir vi våre besøkende muligheten til å overnatte på våre egne fasiliteter som er ved Sjoa elva, eller så kan du sove hos en av våre nabohotell om du skulle ønske dette.  Overnatting bestilles sammen med raftingturer eller aktiviteter.

 

Sjoa Vandrerhjem/Aamodt Gård  ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen. Sjoa Vandrerhjem er opprinnelig en gård fra 1200-tallet, og vi tilbyr overnatting og fasiliteter av god standard, enten du velger familiehytter, eller 2, 3 eller 4-sengs rom i den nye avdelingen.

 

Frokostbuffét og andre måltider serveres i hovedbygningen fra 1747, hvor åpen peis og tømmervegger gir en helt spesiell atmosfære.For de som ønsker enklere overnattingstilbud har vi både lavvo og lafta gapahuker med kort avstand til sanitæranlegget.

 

Alle våre rom og hytter har eget bad, og vi er eneste raftingtilbyder langs Sjoa elva som har dette. 

Skinnbue

 Skinnbue er et ombygd gammelt stabbur i tre etasjer med plass til 6 personer.

Lavvo

Rett ved basen har vi lavvo/gapahuk leiren vår. Plass opp til 50 personer.

Hytte

Hytter med bad, sovealkove, stue og minikjøkken. Plass til 6 personer.

Rom

Vi tilbyr nye dobbeltrom, 3-sengs og 4-sengs rom med bad i den ombygde Låven.

I nærheten

Skulle du ønske overnatting på hotell, eller kanskje dere er en hel bedrift som gjerne skulle hatt konferanse? Da anbefaler vi overnatting hos en av våre samarbeidspartnere under.

Nordre-Ekre hotell

Marit Ekre og Øyvind Johansen ønsker deg velkommen til dette gardshotellet som ligger midt i Heidal.

11 km avstand

Wadahl hotell

Ligg ved Gålå, og er vår samarbeidspartner på kurs og konferanser med plass til 200.

37 km avstand

 

Fossheim hotell

Fossheim Hotell ligger i Lom. Hotellet ble åpnet i 1897 og har blitt restaurert og modernisert flere ganger. 

74 km avstand

Mat og drikke

Vi bestreber oss på å servere god, hjemmelaget norsk mat til en overkommelig pris, der du kan spise deg god og mett i trivelige omgivelser. Måltidene serveres i peisestua fra 1747, i Grillhuset, eller i Storlavvoen.

 

Noe av det vi tilbyr er god frokostbuffèt, lunsj, dagens middag, selskapsmenyer for grupper, spekemat, 3-retters grillmeny samt helgrillet lam. For de som er på dagstur rafting blir det servert gryterett med brød og salat, og er du på todagers tur får du elggryte/viltgryte dag to.

 

Skulle du være vegetarianer, ha allergi, cøliaki eller andre problemer med kosten, skal vi nok fikse det også, men det betinger at du sier fra i god tid. Vi har alle skjenkerettigheter og serverer øl, vin og brennevin både i Peisestua, på uteserveringen og i Grillhuset.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


*Navn:
*Email:
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-15): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: