BEDRIFTSTUR I SJOA

Opplevelser og inntrykk som styrker samholdet i gruppa

Explore Sjoa har hjulpet mange bedrifter med å skape en unik og minnerik tur for sine ansatte. Å bytte ut kontorstolen med opplevelsesrike dager i Sjoa, er etter vår mening den beste teambuilding aktiviteten som finnes. Et opphold hos oss vil kunne knytte de ansatte tettere sammen og fremme samarbeid. Bedrifter består av forskjellig typer mennesker hvor noen har prøvd det meste før, mens andre er ferske – så våre pakker tar hensyn til spredning i grupper. På forespørsel kan dere bestille og reservere badestamp etter tur eller på kvelden.

Basen til Explore Sjoa ligger idyllisk til på Aamodt gård i Gudbrandsdalen. Omringet av fjell og elver gjør denne plassen til et perfekt utgangspunkt for minnerike dager i Sjoa. Dere vil bo i vår ombygde låve i 4- sengs, dobbelt- eller enkeltrom. Alle våre rom har eget bad og inkluderer sengetøy og håndklær. Hovedbygningen er fra 1747, og her serverer vi frokost og middag i vår koselige peisestue. Etter en full dag med aktivitet kan dere senke skuldrene og nyte god hjemmelaget mat og lokal øl i rommet som tar dere 300 år tilbake i tid. Om dere ønsker en faglig bit er det muligheter for det i løpet av oppholdet.

Alle våre bedriftspakker inkluderer:

Aktivitet(er)   –   2 x overnatting på rom med eget bad   –   2 x frokostbuffèt   –   2 x lunsj/ matpakke   –   1 x  3- retters middag

Ta kontakt om dere ønsker å skreddersy eget program. 

 

Våre populære pakker

Rafting: fra 2400,- per person.

Rafting & Juving: fra 3510,- per preson.

Rafting & Via Ferrata: 3410,- per person.

 

VI-STILLER-MED
Kvalifiserte guider, våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED
Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten, ullsokker, håndkle og toalettsaker.

Priser fra 2400 pr. person

Bestill tur

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-15): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: