Heidal Rafting i Sjoa

Vi har tilbydd aktiviteter og overnatting i Sjoa siden 1938, og hos oss finner du et bredt utvalg av rafting turer og andre spennende aktiviteter! Med svært gode overnattingstilbud og matservering får du en komplett opplevelse hos oss på Heidal Rafting i Sjoa! 

BESTILL TUR

Rafting

Rafting er en aktivitet som passer for de aller fleste,  og vi har gjennom 25 år med drift perfektsjonert opplevelsen for våre besøkende. 

Pakketur

Når du skal på ferie, så er det viktig at du slapper av, og derfor tilbyr vi våre kunder full pakke med overnatting, aktiviteter, og selvsagt god hjemmelaget mat.

Aktiviteter

Skulle du ønske noe mer enn rafting, så kan vi tilby aktiviteter i tillegg. Elvebrett, juving, brupendling med mer.

 

Populære raftingturer

Her finner du et knippe av våre mest populære raftingturer. De fleste besøkende hos oss velger en av disse turene.

Overnatting

På vår camp hos Heidal Rafting finnes Sjoa Vandrerhjem(Aamodt Gård) som ligger naturskjønt til i rolige omgivelser mellom elvene Sjoa og Gudbrandsdalslågen. Sjoa Vandrerhjem er opprinnelig en gård fra 1200-tallet, og vi tilbyr overnatting og fasiliteter av god standard, enten du velger familiehytter, eller 2, 3 eller 4-sengs rom i den nye avdelingen. For de som ønsker enklere overnattingstilbud har vi både lavvo og lafta gapahuker med kort avstand til sanitæranlegget.

Alle våre rom og hytter har egne bad, og er eneste raftingselskap langs Sjoa elva som tilbyr dette. 

Skinnbue

 Skinnbue er et ombygd gammelt stabbur i tre etasjer med plass til 6 personer.

Lavvo

Rett ved basen har vi lavvo/gapahuk leiren vår. Plass opp til 50 personer.

Hytte

Hytter med bad, sovealkove, stue og minikjøkken. Plass til 6 personer.

Rom

Vi tilbyr nye dobbeltrom, 3-sengs og 4-sengs rom med bad i den ombygde Låven.

Mat og drikke

Vi bestreber oss på å servere god, hjemmelaget norsk mat til en overkommelig pris, der du kan spise deg god og mett i trivelige omgivelser. Måltidene serveres i peisestua fra 1747, i Grillhuset, eller i Storlavvoen.

 

Noe av det vi tilbyr er god frokostbuffèt, lunsj, dagens middag, selskapsmenyer for grupper, spekemat, 3-retters grillmeny samt helgrillet lam. For de som er på dagstur rafting blir det servert gryterett med brød og salat, og er du på todagers tur får du elggryte/viltgryte dag to.

 

Skulle du være vegetarianer, ha allergi, cøliaki eller andre problemer med kosten, skal vi nok fikse det også, men det betinger at du sier fra i god tid. Vi har alle skjenkerettigheter og serverer øl, vin og brennevin både i Peisestua, på uteserveringen og i Grillhuset.

Sjoa elva

Sjoa elva er en av verdens beste for å drive med rafting og andre vannaktiviteter. Den renner ut fra innsjøen Gjende (984 moh.) ved Besseggen til tettstedet Sjoa i Gudbrandsdalen, hvor den munner ut i Gudbrandsdalslågen. Elva renner gjennom Sjodalen og Heidal. Du kan også finne Ridderspranget langs elva. Ta en titt på videoen under for en introduksjon til Sjoa elva, og hva du kan forvente deg.

Gjestebok

Les hva våre gjester skriver om besøk hos oss, og legg gjerne igjen en tilbakemelding til oss. 

Gavekort

Hva med en litt annerledes og uforglemmelig gave? Trykk på gavekort knappen under, så blir du tatt til skjemautfylling for å bestille dette.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


*Navn:
*Email:
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-15): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: