Utdrikningslag

Overveier dere utdrikningslag utenom det vanlige? Heidal Rafting tilbyr festlige og utradisjonelle aktiviteter for utdrikningslag.

Dere innkvarteres i campen vår i lavvoer eller gapahuk. Om morgenen serverer vi frokostbuffèt, før vi tar dere med på en dagstur rafting gjennom Heidal. Vi serverer gryterett med brød og salat midtveis. Etter turen samles vi i Grillhuset og ser på bilder, drikker kaffe og prater om alle som svømte på raftinga. Etter hvert rusler vi ned til brua og prøver brupendling, noe nesten alle tør. Om kvelden kommer guidene over til campen og griller for dere, og festen kan begynne for fullt. Vi har både utendørs og innendørs bar med alle rettigheter.

Morgenen etter serverer vi frokost, før dere tar turen hjemover når forholdene måtte tillate det. Vi er også behjelpelige med å finne egnede utesteder hvis dere har lyst på en tur på ”Byen”.

Pris/person kr 2’255,-

Utdrikningslaget kan også gjøres rimeligere om dere tar ettermiddagstur rafting, grilling og kun èn overnatting med frokost.

Pris/person kr 1’455,-

Dersom dere ønsker å sove innendørs på deres besøk hos oss på Sjoa kan dette selvfølgelig ordnes mot et tillegg i prisen.

VI-STILLER-MED
Kvalifiserte guider – våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED
Eventyrlyst – Godt humør – Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten på kjølige dager – Ullsokker – Håndkle og toalettsaker

Priser fra 1455 pr. person

Bestill tur

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


*Navn:
*Email:
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-15): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: