Guidekurs – rafting i Sjoa

Neste kurs 22. juni – 26. juni 2019

Heidal Rafting tilbyr guidekurs i rafting. Få med deg 5 fulle dager med intens aktivitet der du kan lære deg å mestre elva. Vårt rafting kurs har høy kvalitet, og passer både for de som har ambisjoner om å bli en profesjonell rafting-guide, og for de som bare vil ha en uke med våte opplevelser. Etter hvert guidekurs pleier vi å tilby noen av de interesserte deltakerene å bli treningsguider hos oss. Vi er hele tiden på utkikk etter nye guide-emner, så her har du sjansen.

Vårt guidekurs i detaljer
Anbefalt aldersgrense: 18 år

Varighet: Ankomst søndag kveld, ferdig fredag kveld.

Kurset består av følgende: Blanding av praksis og teori, med hovedvekt på praksis. Vi lærer om hvordan vannet oppfører seg, hvilke faremomenter og hindringer som finnes i elva, og hvordan vi manøvrerer båten for å komme trygt igjennom disse. Vi lærer hvordan flere båter sikrer hverandre, kommunikasjon på elva og det praktiske i forhold til håndtering/rigging av utstyr. Etter vårt rafting kurs har du et godt grunnlag for å starte som treningsguide hos oss eller et annet selskap. Kontakt oss for detaljert informasjon.

Nødvendig utstyr til vårt guidekurs

Utstyr: Heidal Rafting står for våtdrakt, våtjakke, våtsko, hjelm og redningsvest. Ta med superundertøy/ullundertøy og ullsokker for kalde dager. Eget utstyr kan også selvfølgelig benyttes.
Overnatting/mat: Overnatting i rom med bad hos oss på Sjoa Gjestehus, frokost, varm lunsj og middag alle kursdager.

Pris: kr 6490,-

Guidekurs arrangeres på forespørsel også til andre tidspunkt, for eksempel til andre raftingselskap, firma, vennegjenger og organisasjoner.

Kontakt oss for program, tidspunkt og pris. Velkommen på guidekurs hos Heidal Rafting. Et rafting kurs i Sjoa av beste kvalitet.

VI-STILLER-MED
Våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

DU BØR TA MED
2 sett med ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten på kjølige dager. Ullsokker, hånkle og toalettsaker. Ta også med skrivesaker for kurset.

Pris pr. person: 6490

Bestill tur

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


*Navn:
*Email:
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-15): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: